Cemil Yaman Doğu Anadolu'yu karış karış gezdi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, 10 günlük Doğu Anadolu turunda Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Muş illerini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.


Cemil Yaman Doğu Anadolu'yu karış karış gezdi!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından başlatılan yerel yönetimler istişare toplantıları için Doğu Anadolu’ya giden AK Parti Kocaeli Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman 10 günde beş ili gezerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.
İLK DURAK ERZİNCAN
Yaman ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Erzincan turunda ilk olarak AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve partililerle bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Yaman daha sonra AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ile AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
TUNCELİ’DE PARTİLİLERLE BULUŞTU
Doğu turunda Erzincan’ın ardından Tunceli’ye geçen Yaman burada AK Parti Tunceli İl Başkanımız Dr.Sercan Özaydın’la birlikte ilçe teşkilatları ve ilçe belediye başkanlarını ziyaret ettiler. Yaman ayrıca burada bazı ilçe kaymakamlıkları da ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
ELAZIĞ’I KARIŞ KARIŞ GEZDİ
Ziyaretlerini sürdüren Yaman daha sonra Elazığ’a geçerek AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. İki günlük Elazığ turunda Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Elazığ ilçelerini ziyaret ederek teşkilat mensupları ile bir araya gelirken AK Partili belediye başkanlarını da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yaman ilçe ziyaretlerinde zaman zaman Elazığlı vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.
ŞEHİT FETHİ SEKİN’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ
Vekil Yaman Elazığ turunda ayrıca Kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in kabrini de ziyaret ederek dualar okudu. Yaman ayrıca Harput’ta AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve teşkilat mensupları ile birlikte Harput Sergi Salonunun açılışını da gerçekleştirdi. 
YAMAN’A, BİNGÖL’DE BÜYÜK İLGİ
Elazığ’ın ardından Bingöl turunu gerçekleştiren Yaman, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar’ı ziyaret ederek il binasında teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Partililerin büyük ilgisi ile karşılaşan Yaman teşkilat ziyaretinin ardından AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı ziyaret ederek belediye çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu. Bingöl Belediye Başkanı ziyaretinin ardından Yaman, iki gün boyunca Bingöl’de ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.
SON DURAK “MUŞ” OLDU
Doğu turunun son durağı olan Muş’a geçen Vekil Yaman burada da AK Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı ve il yöneticilerimiz ile birlikte, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı ziyaret ederek belediyenin çalışmalarını değerlendirdiler. Yaman burada Muş Valisi Doç.Dr. İlker Gündüzöz ve Muş Ticaret Odası Başkan Vekili Yusuf Koç’u da ziyaret etmesinin ardından ilçe turuna çıktı. İlçeleri tek tek dolaşan Yaman, teşkilat mensupları ve belediye başkanları ile bir araya geldi. İki günlük Muş ziyaretinin ardından Doğu Anadolu turuna son veren Yaman, önceki gün Kocaeli’ye döndü.