Kent konseylerinden 41 bin fidan desteği

Kocaeli Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve ilçelerdeki konsey yöneticilerinin katıldığı istişare toplantısında, yaşanan orman yangınları dolayısıyla bölgede 41 bin fidan dikilmesi için çalışma yapılacağı açıklandı.


Kent konseylerinden 41 bin fidan desteği

Kocaeli Kent Konseyi’nin düzenlediği istişare toplantısı geniş katılımla gerçekleşti. İlçelerdeki konsey başkanları ile yöneticilerin katıldığı toplantıda kent konseyleri arasında yapılacak olan iş birlikleri ile ilgili çalışmalar ele alındı. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ile Genel Sekreteri Sedat Köse’nin ev sahipliğindeki oturumda İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ile Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş ile diğer ilçelerden yetkililer hazır bulundu.

GENÇLER AŞI İÇİN TEŞVİK EDİLECEK

Gerçekleşen toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, her ay düzenli şekilde toplantı yapılması, Kocaeli’nin sosyal, kültürel, ekonomik anlamda kalkınması için ortak akıl yürütülmesi ve bunun için eş zamanlı eyleme geçilmesi, özellikle gençlerin aşı konusunda teşvik edilmesi konularında görüş bildirildi.

41 BİN FİDAN DİKİLECEK

Son günlerde ülke genelinde yaşanan ve sabotaj ihtimali üzerinde durulan orman yangınları ile ilgili yapılacak destek kampanyalarının da ele alındığı toplantıda, ilimizdeki tüm kent konseyleri ile bir araya gelineceği, ayrıca sanayi kuruluşlarının da desteği alınarak 41 bin fidan dikileceği belirtildi. Bu şekilde bölgelerin yeniden yeşillendirilmesi için Kocaeli’deki tüm kent konseyleri ortam bir çalışma içine girileceği belirtildi.