Kartepe Kent Çarşısı'nda sona gelindi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Kent Çarşı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


Kartepe Kent Çarşısı'nda sona gelindi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ilçe genelinde yapılan yatırımları yakından takip ediyor. Başkan Kocaman, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kent Çarşısı’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

MODERN KENT ÇARŞISI

Kent Çarşısı’nın tamamlanması sonrasında idari tesis alanı 152 metrekare, kapalı alanı 7 bin 500 metrekare, açık oturma alanı 190 metrekare olacak. Kapalı alanda ayrıca idari bina, zabıta odası, bebek bakım odası, esnafların ve sporcuların soyunma odaları, malzeme odası, bay-bayan mescit, çay ocağı, iki adet engelli tuvaletleri, 3’er adet bay-bayan tuvalet ve kafeterya yer alacak.

KARTEPE KENT ÇARŞISI’NDA SONA GELİNDİ

Kent Çarşısı’nda incelemesi sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “7500 metrekare kullanım alanı ile bölgemizin en büyük kapalı pazarı olan Kartepe Kent Çarşısı'daki çalışmalarımız sona eriyor, çok kısa bir süre içerisinde açılışını yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” açıklamasında bulundu. Kartepe Kent Çarşısı yanında pazarın ihtiyacını karşılayacak şekilde açık otopark yapımına start verildi.