Ataevler Köprüsü Kocaman'ın yakın takibinde

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ataevler Köprüsü’nde incelemelerde bulunarak, köprüsünün kısa zamanda tamamlanması için çalışmaların ivedilikle devam ettiğini açıkladı.


Ataevler Köprüsü Kocaman'ın yakın takibinde

Kartepe Ataevler Köprüsü’nde duraksayan çalışmalar Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın girişimleri ile yeniden başlamıştı. Başkan Kocaman Ataevler Köprüsü’nde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

GÜVENLİ ULAŞIM

Ataevler Köprüsü’nde yapılan çalışmaları da inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yetkililerden bilgi aldı. Hızla devam eden çalışmalarda köprünün ayak bağlantıları yapılmaya başlandı. Bitme noktasıda gelen Ataevler Köprüsü, Ataevler ve Sarımeşe Mahallerini birbirine bağlamasının yanı sıra Kent Meydanı’na da güvenli ve sağlıklı bir ulaşım sağlayacak.

450 METRE UZUNLUĞUNDA

Yaya ve araç geçişinin sağlanacağı köprü 2 şerit halinde 12 metre genişlik, 450 metre uzunluğunda planlanıyor. 8 beton ayak ile 7 açıklı olarak planlanan köprü, tren yolunun üzerinden bağlantıyı sağlayacak.

ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ GİDERİLECEK

Ataevler Köprü çalışmalarını inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman “TCDD’nın çalışma takvimi ile hızla ilerleyen bu çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını planlıyoruz. Ataevler Mahallemiz ile Kent Meydanı arasında ulaşımı sağlayacak olan bu bağlantı yolu ile önemli bir ihtiyacımızı gidermiş olacağız” açıklamasında bulundu.