Başkan Yıldırım'dan 23 Nisan mesajı!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Başkan Yıldırım'dan 23 Nisan mesajı!

Başkan Yıldırım yayınladığı mesajında, "23 Nisan, İstiklal mücadelemizde eşsiz bir kahramanlık destanı yazan Mustafa Kemal Atatürk ve aziz milletimizin, iradesini hayata geçirme yolunda sergilediği azim ve Milli irademizin tecellisidir.

Bu iradenin varisleri, Mutlu ve güçlü Türkiye hedeflerimizi kuşaktan kuşağa, canlı bir meşale olarak devredecek çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin kuruluşunun 101. Yılı kutlu olsun!

Son iki yılda tüm dünyayı etkisine alan Covid 19 salgını nedeniyle iki yıldır 23 Nisan coşkusunu yaşayamayan çocuklarımız inşallah salgın sonrası daha güzel daha coşkulu bir şekilde hep birlikte kutlayacağız. Biz çocuklarımızı seviyoruz. Onlar ülkemizin geleceğidir. Şimdilik onlardan istediğimiz evlerinde kalmaları ve sağlıklarına dikkat etmeleridir. Onların sağlığı şuan için her şeyden önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm aziz şehitlerimizi saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz." ifadelerini belirtti.