Çözüm Koleji Gebzeli Rektör Çelik'i ağırlıyor!

Gebze Çözüm Eğitim Kurumları, “Çözüm Öğretmen Akademisi” başlığını taşıyan proje kapsamında eğitimcilere yönelik etkinliklerine devam ediyor.


Çözüm Koleji Gebzeli Rektör Çelik'i ağırlıyor!

Gebze Çözüm Eğitim Kurumları, “Çözüm Öğretmen Akademisi” başlığını taşıyan proje kapsamında eğitimcilere yönelik etkinliklerine devam ediyor. Kitap tahlilleri, film okumaları, seminer, söyleşi, çalıştay ve atölye çalışmaları gibi çeşitli faaliyetlerin yer aldığı programda 30 Mart Salı günü İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik’in katılımıyla “Şehir, Medeniyet ve Eğitim” konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek. Çevrimiçi olarak düzenlenecek olan programa tüm eğitimciler de davetli.
GEBZE’YE VEFASINI GÖSTERİYOR
Konu ile açıklama yapan Çözüm Öğretmen Akademisi Koordinatörü Osman Karadaş, akademi programının önemli bir farkındalık oluşturduğunu; eğitimcilerin çeşitli etkinliklerle bir araya gelerek birbirlerinin deneyimlerinden istifade ettiklerini söyledi. Düzenlenecek olan çevrimiçi söyleşide kendisi de aynı zamanda bir Gebzeli olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik’i ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.
Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı ise, Çözüm Öğretmen Akademisi programının eğitim camiası içerisinde bir boşluğu doldurduğunu ifade ederken öğretmenlerin, öğretmen adaylarının ve eğitimle ilgilenen kişilerin etkinliklere katıldıklarını ifade etti. Şehir ve medeniyet kavramlarına önem verdiklerini söyleyen Taşlı, bu konuyu eğitim ile bağdaştırarak ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi  RektörüGülfettin Çelik ile ele alacaklarını ifade etti. Ertuğrul Taşlı, tüm eğitimcileri çevrimiçi olarak düzenlenecek olan söyleşiye davet etti.