Öğrencilerin ‘Bonus Hocası’ Beledioğlu’yla: BİLNET’te online YKS başarı toplantısı

BİLNET Kocaeli, öğrencilerini YKS-2021’e en iyi şekilde hazırlamak için Pandemi döneminde çalışma yöntemlerini konu alan bir eğitim toplantısı düzenledi. Online ortamda öğrencilerin yanı sıra velilerin de takip edebildiği toplantının konuşmacısı, eğitim camiasında “Bonus Hoca” olarak da bilinen Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Süleyman Beledioğlu’ydu


Öğrencilerin ‘Bonus Hocası’ Beledioğlu’yla: BİLNET’te online YKS başarı toplantısı

İzmit Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nde YKS-2021’e yönelik çok önemli bir toplantı gerçekleşti. Öğretmenlerin sınftan eve ders anlatımıyla eğitim-öğretimin devam ettiği BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nde Pandemi döneminde Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başarısı için verimli ileri çalışma yöntemlerini konu alan online toplantı düzenlendi. Rehberlik Öğretmeni Gülşah Yılmaz moderatörlüğünde okul instgram hesabı üzerinden gerçekleşen toplantıyı öğrencilerin yanı sıra veliler de canlı olarak takip edebildi.

CANLI YAYINDA SORULAR CEVAPLANDI

Öğrencilerin Bonus Hocası olarak tanınan Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Süleyman Beledioğlu konuşmacı olarak katıldığı toplantı keyifli ve akıcı geçti. Beledioğlu "Pandemi Döneminde YKS Başarısı İçin Verimli Çalışmada İleri Yöntemler" ve "Pandemi Döneminde Çalışma Verimini Artırma Yöntemleri" konularına değindi. Veli ve öğrencilerden gelen sorular canlı yayın ortamında yanıtlandı. BİLNET Kocaeli’de bundan sonra da öğrencilerin motivasyonunu artıran, içinde bulunduğumuz şartları en iyi nasıl değerlendirecekleri hakkında bilgilendiren toplantıların devam edileceği kaydedildi.