Erdoğan; Yüz yüze eğitimde kararlıyız!

Erdoğan; Yüz yüze eğitimde kararlıyız!

Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimde kararlı olduklarını söyledi

Editor: Haber Editörü
06 Eylül 2021 - 12:07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katıldı. Açılış programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimde devam ettirmekte kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, konuşmasında ayrıca şunları dile getirdi; “İnşallah yeni eğitim öğretim yılı Türkiye'nin gerçekleştirdiği büyük atılıma ivme kazandıracak, yeni ufuklar açacaktır. Öncesi sene başlayan ve tüm dünyayı derinden sarsan koronavirüs salgını eğitimi de ne yazık ki olumsuz etkiledi. Salgını kontrol altına almak için hemen her ülke sert kısıtlamalara başvurdu. Daha çok EBA üzerinden gerçekleştirdiğimiz uzaktan eğitimle bu dönemi geride bıraktık.

AŞI ORANI BİZİ CESARETLENDİRDİ
Devletimizin tüm imkanlarını seferber ederek, salgının yoğun seyrettiği dönemde evlatlarımızın eğitimden kopmamalarını temin ettik. EBA, televizyon ve internet platformlarıyla da uzaktan eğitimi yürüttük. Eğitimin devamını temin ettik. Uzaktan eğitimle çocuklarımızın kendi öğretmenleriyle aynı sınıftaymış gibi olması için EBA canlı dersleri yaptık. Yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarımızı devam ettirdik. Aşıların etkinlik oranlarının açıklanması  yüz yüze eğitim konusunda bizi daha çok cesaretlendirdi. Hijyen, temizlik malzemeleri ve maske tedarikini sağlayarak velilerimizin çocuklarını güvenle okula gönderecekleri bir altyapıyı sağladık. Vatandaşlarına yaygın aşı imkanı sağlayan ülkeler arasında yer aldık.


 
YÜZ YÜZE EĞİTİMDE KARARLIYIZ
Toplam doz sayımız 100 milyon sınırına doğru gidiyor. İsteyen her vatandaşımız hızlı bir şekilde aşıya ulaşabilmektedir. Hastalığın seyrini yakından izliyoruz, izleyeceğiz. Yüz yüze eğitimi devam ettirmekte kararlıyız. Tüm velilerimizin ve çocuklarımızın özellikle müsterih olmasını diliyorum. Sırası gelmiş tüm vatandaşlarımızı aşılarını olmaya davet ediyorum. Devlet olarak asla zorlayıcı hususlara başvurmak istemiyoruz ancak aşı imkanını da değerlendirmemiz şarttır. Aşıyla ilgili yayılan bilgi kirliliğine vatandaşlarımız itibar etmemeli.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x