Ellibeş: Ekonomiyle ilgili karamsarlık pompalıyorlar!

Ellibeş: Ekonomiyle ilgili karamsarlık pompalıyorlar!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 42 günlük ilçe danışma meclisi maratonundan sonra soluğu sahada aldı. Ellibeş, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, ekonomik sıkıntılarla ilgili karamsarlık pompalandığını belirterek, “Dün istediklerini elde edemeyince askeri, vesayeti çağıranlar şimdi demokrasiye yeni bir darbe vurmak için farklı odaklardan ama aynı zihniyetle medet umuyorlar” dedi

Editor: Haber Editörü
20 Aralık 2021 - 10:15

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 42 günlük ilçe danışma meclisi maratonundan sonra soluğu sahada aldı. Her hafta en az iki ilçe birden ziyaret eden Ellibeş, dur durak bilmeden çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Başkan Ellibeş’in İzmit ve Karamürsel’de gerçekleştirdiği programlara AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yöneticiler de eşlik etti. Uluslararası Göçmenler Günü nedeniyle İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç’u ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi alan Ellibeş, Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar, Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Türk) Başkanı Günay Uzun, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Karamürsel Şube Başkanı Türkan Günay ve yönetimlerini ziyaret etti.


 

STK VE DERNEK ZİYARETLERİ

Ellibeş, dernek ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleri sırasında Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KOMEK) ile Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme ve Kurs Merkezi’ne de (KARMEK) gitti. Burada kursiyerlerin el emeği, göz nuru çalışmalarını inceledi, başarı diledi. Ellibeş, ilçe ziyaretlerinde taziyelere de önem verdi. Önceki dönem İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğa’ın vefat eden yeğeni Levent Pekdemir’in annesi Mecbure Pekdemir ve eşi Yaşar Pekdemir ile Kuruçeşme Taksi Durağı’nda babası Yaşar Pak ve ağabeyi İsmail Pak’ı kaybeden Emre Pak taziye ziyaretleri yapılan aileler arasındaydı.


MİLLETİMİZ HERŞEYİN FARKINDA

Ellibeş’in her iki ilçede önem verdiği ziyaretlerin başında esnaflar geliyordu. Her iki ilçede de programlar arasına bol bol esnaf ziyaretleri ilave edildi. Hiçbir ilçede esnaf ziyaretlerini ihmal etmediklerini belirten Ellibeş, Karamürsel’in sembolü, 85 yıllık aile işletmesi olan Yağma Hasan Böreği’nin kurucularından Halil Kılıç’a da özel ziyaret gerçekleştirdi. Burada sıcak çay eşliğinde tatlı ve samimi bir sohbet gerçekleşti. Ellibeş, gittikleri her yerde milletin yakın ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, “Milletimizle aramızdaki bağları koparmak için uğraşanlar var. Ancak bunlar amaçlarına ulaşamayacaklar. Dün istediklerini elde edemeyince askeri, vesayeti çağıranlar şimdi demokrasiye yeni bir darbe vurmak için farklı odaklardan ama aynı zihniyetle medet umuyorlar. Elbette ki, milletimiz her şeyin farkında. Ekonomik sıkıntıları aşmak için kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Bu mücadeleye destek olmak yerine, kaos üretenlerin, sürekli karamsarlık pompalayanların aslında ne milletimize ne de ülkemize fayda getirme düşüncesi içinde olmadıklarını herkes biliyor” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x