Başkan Büyükgöz’den Şamdan’a jest!

Başkan Büyükgöz'den Şamdan'a jest!

Yaza Veda Okula Merhaba” Yaz Okulları Kapanış etkinliğine aileleriyle birlikte katılan binlerce çocuk  Rafadan Tayfa ve Karaveli Özkan ve Erkan Yetim’in Arkrobasi gösterisiyle gönüllerince eğlendi. Olimpiyat sporcumuz Eray Şamdan da Gebzeli çocukları bu etkinlikte yalnız bırakmadı

Editor: Haber Editörü
06 Eylül 2021 - 11:33

Gebzeli çocuklar Rafadan Tayfa ile yaza veda etti. Gebzeli çocuklar Rafadan Tayfa ile gönüllerince eğlenerek yaza veda etti. Gebze Belediyesi ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen “Yaza Veda Okula Merhaba” Yaz Okulları Kapanış etkinliğine aileleriyle katılan binlerce çocuk çizgi film kahramanları Rafadan Tayfa ile eğlendi. Karaveli Özkan ve Erkan Yetim’in Arkrobasi Futbol Gösterisi ile başlayan etkinliğe Olimpiyat ve Milli Sporcumuz Eray Şamdan da katıldı.

ERAY ÇOCUKLARIMIZA ROL MODEL OLDU

Eray Şamdan’ı Olimpiyatlarda gösterdiği üstün başarıdan dolayı kutlayarak hediye takdiminde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz programda yaptığı selamlama konuşmasında şu ifade yer verdi: “Bu yıl yaz okulumuzda 7 bin 250 evladımızı 21 spor dalında faaliyetlerde buluşturduk hamdolsun. Kıymetli Eray Şamdan kardeşim elde ettiği başarılarla çocuklarımıza bir rol model oldu. Kendisini başarılarından ötürü bir kez daha sizlerin huzurunda tebrik ediyorum. Bayrağımızı göndere çektiren ve İstiklal Marşımızı uluslar arası arenada dinleten Eray kardeşimizi bugünlere getiren babası ve aynı zamanda hocası olan Adnan kardeşimizi de bu haklı gurur için kutluyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

GEBZE’YE ANNE-ÇOCUK EĞİTİM MERKEZİ

Biz Gebze Belediyesi olarak sosyal belediyecilik gereği gençlerimize, engelli kardeşlerimize ve hanım kardeşlerimize yönelik hizmetleri önümüzdeki süreçte hızla devreye alacağız. Eski adliye binamızı gençlerimize hizmet edecek bir merkez olarak yakın zamanda sizlerin hizmetine sunacağız. Yeni bir hizmet olarak anne-çocuk eğitim merkezimizi de sizlerle buluşturacağız. 5 yaş altı çocuklarımızın anneleriyle zaman geçireceği eğitim ve sosyal aktivite yapacağı merkezi en kısa sürede devreye alacağız. Eray kardeşimizin adını bir spor merkezimizde yaşatacağız.

ADI BİR SPOR TESİSİNE VERİLECEK

O merkezde, Eray kardeşimiz gibi nice başarılı sporcular yetiştireceğiz inşallah. Programa katılımınızdan ötürü siz değerli evlatlarımıza ve anne-babalarına teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum.” Adı bir spor tesisinde yaşatılacak Olimpiyat sporcumuz Eray Şamdan da Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından akrobasi gösterisini ilgiyle takip eden çocuklar, Rafadan Tayfa’nın müzikli gösterisiyle de gönüllerince eğlendi.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x