GESMEK sergisi sanatseverlerle buluştu!

Gebze Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği GESMEK (Gebze Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) Yıl Sonu Sergisi, Gebze Sanat Galerisi'nde düzenlenen törenle açıldı.

Gebze Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği GESMEK (Gebze Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) Yıl Sonu Sergisi, Gebze Sanat Galerisi’nde düzenlenen törenle açıldı. Sanat dolu açılış programına, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, ilçe protokolü, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi alanını gezen Başkan Büyükgöz, kursiyerlerle sohbet ederek el emeği ürünleri inceledi. Sergide, yıl boyunca GESMEK bünyesinde verilen eğitimler sonucunda ortaya çıkan el sanatları, resim, seramik, ahşap boyama ve tekstil gibi birçok branştan eserler yer aldı.

Programda konuşan Başkan Zinnur Büyükgöz, GESMEK’in Gebze için taşıdığı öneme dikkat çekerek, “GESMEK sadece bir kurs merkezi değil; hayallerin gerçeğe dönüştüğü, yeteneklerin filizlendiği ve dostlukların kurulduğu bir hayat okuludur. Burada emek veren tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Sergi, belirli bir süre boyunca Gebze Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.