Emniyet Genel Müdürü Demirtaş'tan Tipioğlu'na Ziyaret
Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu'nu Ankara'daki makamında ziyaret etti.
Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu’nu Ankara’daki makamında ziyaret etti.
Ziyarette, ülke genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları ve terörle mücadele başta olmak üzere, emniyet teşkilatının güncel faaliyetlerine ilişkin istişarelerde bulunuldu.
Görüşmede ayrıca, güvenlik güçlerinin sahadaki ihtiyaçları, teşkilatın modernizasyon süreci ve yerel düzeyde yürütülen güvenlik politikaları üzerine fikir alışverişi yapıldığı öğrenildi.
Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, ziyarette Tipioğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken, Veysel Tipioğlu da Emniyet teşkilatının özverili çalışmalarına teşekkür ederek, kamu güvenliği adına yürütülen hizmetlerin her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.