Diliskelesi Spor'dan BAL gibi başlangıç
Tarihinde ilk yer aldığı Bölgesel Amatör Lige kentlisi Yuvacık Spor maçı ile merhaba diyen Diliskelesi Spor çok sıcak bir havada oynanan müsabakayı Deneyimli Stoperi Selcan Pekkanlı'nın 60.dakika da attığı golle 1-0 kazanarak ilk kez katıldığı lige 3 puanla merhaba dedi.
Maça baskılı başlayan ve yetenekli kaptanı Oğuz Başaran’la mutlak 2 pozisyondan faydalanamayan Diliskelesi Spor ilk yarıda pozisyon vermeyerek devreye 0-0 la girdi.
İkinci yarı da maç ortada giderken 60. Dakika da kornerde topa iyi yükselen Selcan’ın kafa golü ile 1-0’ı bulan Diliskelesi Spor öne geçti.
Son yarım saatte Yuvacık Spor’da kaptan Oğulcan’ın yaklaşık 25 metreden çıkardığı güzel şutu, Diliskelesi Spor kalecis Emre Yılmazer yine aynı güzellikte kurtardı. Bunun dışında Yuvacık Spor Berat Aydın’la altıpasta mutlak bir golden oldu.
Diliskelesi Spor ise Yuvacık’ın bıraktığı boşlukları iyi değerlendirse de Mücahid, Yunus Emre ve Tunahan’la girdiği mutlak pozisyonlarda son vuruşlarda başarılı olamayınca maç 1-0 sona erdi.
Önümüzde ki hafta bay geçecek olan Diliskelesi Spor, sonra ki hafta Gebzespor deplasmanına konuk olacak.
Yuvacık Spor ise haftaya sahasında, bugün rakibi Çorluspor’u 1-0 mağlup eden GebzeSpor’u ağırlayacak.