Başkan Büyükgöz'de Gebzeli öğrencilere büyük jest!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üniversite hayali kuran gençlere umut olacak önemli bir projeye daha imza attı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üniversite hayali kuran gençlere umut olacak önemli bir projeye daha imza attı. Başkan Büyükgöz, Gebze’de ikamet eden ve ilk kez bir devlet üniversitesine yerleşen ya da özel/vakıf üniversitelerinden yüzde 75 burs kazanan lisans öğrencilerine 10 bin TL eğitim desteği verilmesini belediye meclisinin onayına sundu.

MECLİSTEN GEÇTİ!

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve büyük ilgi gören proje kapsamında bugüne kadar binlerce öğrenciye maddi destek sağlandı. Yeni dönemde de devam edecek bu uygulama ile hem öğrencilerin hem de ailelerinin eğitim yükü bir nebze olsun hafifleyecek.

TÜM İMKANLAR SEFERBER!

Başkan Büyükgöz, gençlerin eğitimi ve geleceği için tüm imkânları seferber ettiklerini vurgularken, Gebze Belediyesi olarak eğitime destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.