Aslantaş geziyi, Şerifalioğlu esnafı düşündü!
Gebze Ticaret Odası (GTO) Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, GTO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Meclis ve Meslek Komite üyelerine yönelik planlanan Abant gezisi gerilime neden oldu.
Gebze Ticaret Odası (GTO) Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, GTO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, Meclis ve Meslek Komite üyelerine yönelik planlanan Abant gezisi gerilime neden oldu.
GÜNDEMDE “ABANT GEZİSİ” VARDI
Toplantıda GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş tarafından gündeme getirilen, Meclis ve Meslek Komite üyelerinin Mayıs ayında Bolu Abant’a götürülmesine yönelik gezi planı tartışma yarattı.
ŞERİFALİOĞLU: “ESNAF ZOR DURUMDA”
GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, söz konusu geziye tepki göstererek ekonomik şartlara dikkat çekti.Şerifalioğlu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamında oda üyeleri ve esnafın ciddi sıkıntılar yaşadığını belirterek, bu süreçte turistik bir gezi düzenlenmesinin doğru olmayacağını ifade etti.
ASLANTAŞ: “YÖNETİM KARARIYLA YAPILABİLİR”
GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ise programın hayata geçirilmesi için Meclis kararına gerek olmadığını söyledi.Aslantaş, söz konusu organizasyonun GTO Yönetim Kurulu kararıyla da gerçekleştirilebileceğini dile getirdi.