AK Parti Gebze Teşkilatından Recep Kaya'ya Doğum Günü Sürprizi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'ya ekibi tarafından doğum günü süprizi yapılarak pasta kesildi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, dün ilçe binasında haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Halil İbrahim Aslan ve AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt'ta katıldı.

Toplantının sonunda ilçe başkanı Recep Kaya için anlamlı bir sürpriz düzenlendi. Yönetim kurulu üyeleri, Kaya’nın doğum gününü pasta keserek kutladı.

Sürpriz karşısında duygulandığı gözlenen Recep Kaya, teşkilat mensuplarına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Bu nazik sürprizleriyle beni mutlu eden tüm yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. AK Parti ailesi olarak aynı heyecan ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz.”

Toplantı, samimi bir atmosferde gerçekleşen kutlama sonrasında günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.