Adem Koç: Seçimlere girebiliyoruz

Adem Koç: Seçimlere girebiliyoruz

Deva Partisi Körfez ilçe yönetimi, haftalık olağan toplantıyı İl Başkanı Adem Koç ve il yöneticileri ile yaptı.

Editor: Haber Editörü
27 Ocak 2021 - 11:53

İlçe binasında yapılan toplantıda basına açıklama da yapan İl Başkanı Adem Koç, 43 ilde yapılanmanın tamamlandığını ve muhtemel Haziran erken seçimlerinde sandıklarda yer alacaklarını söyledi. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına İl Başkanı Adem Koç, il yöneticileri, İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, ilçe yönetimi katıldı. Kalabalık olarak gerçekleşen toplantıda, yapılan faaliyetler ve yapılması düşünülen çalışmalar ile üyelik çalışmaları anlatıldı.

Seçimlere giriyoruz”

Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç, toplantı öncesi basına açıklamalar yaptı ve merak edilen konulara açıklık getirdi. Adem Koç açıklamasına Kocaeli ile ilgili bilgiler vererek başladı ve “Kocaeli’nde 12 ilçede rekor sayılacak zamanda yapılanmayı tamamladık, mahalle yapılanmalarına başladık. Üye yapma çalışmalarında da gerçek üyeliğe önem vererek kayıtları alıyoruz. Halk nereye oy vereceğine karar vermiş durumda ve sandığın önüne gelmesini bekliyor. 43 ilde yapılanmayı tamamladık ve muhtemel Haziran erken seçimlerinde sandıklarda yer alabiliyoruz, yasal olarak hiçbir engel yok” dedi.
 
“Nihat Ergün ekipte yer alacak”
Bir soru üzerine kurucular arasında yer alan Nihat Ergün ile ilgili açıklama yapan Adem Koç, “Nihat Ergün saha siyasetini çok iyi bilen ve başarıyla yapan bir siyasetçi. Partimiz için çok önemli ve parti içi yapılacak olan çalışmada yer alacaktır. Yönetim listelerini hazırlarken gençlerden çok katılım teklifi geldi ve onlara ağırlık verildi. Yönetimlerde yaş ortalaması düşüktür ve bu genç arkadaşlarımız yarın ülkeye hizmet eden başarılı isimler olacaktır” dedi.

Basın açıklaması sonrasında Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimi tarafından 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle hazırlanan hediyeleri takdim edildi. Kalem takımından oluşan hediyeleri İl Başkanı Adem Koç ve İlçe Başkanı Orhan Bozkurt takdim etti.

Deva İlçe Başkanı Orhan Bozkurt yeni dönemde farklı bir çalışma içine gireceklerini ve her yöneticinin sorumlu olduğu alanla ilgili çalışmalar yapacağını söylemişti. İlçe yöneticisi Mesut Vural ilk başlangıcı yaptı ve Kültür ve Sanat Politikalar konulu sunumu gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x